Wimpers


Verven

De wimpers een mooie intense zwarte kleur geven met een likje verf.

Duur: 20 min.
Prijs: €20,00


Lashlift & Verven

De wimpers krullen door middel van verschillende lotions en het verven van de haartjes voor een mooie intense kleur. Mooi gestylde wimpers, waar geen mascara of wimperkruller meer voor nodig is. Dit blijft ongeveer 6-9 weken zitten.

Duur: 60 min.
Prijs: €60,00


Wimperextensions One-by-one

Wimpers om mee te shinen. Ieder wimperhaartje wordt voorzien van een wimperextension, waardoor de wimpers er mooi vol en lang uitzien. De lengte, krul en dikte van de te plaatsen extensions bepalen we samen voor de behandeling. Blijft ongeveer 3-4 weken zitten, maar het is aan te raden om ze eerder bij te laten werken.

Duur: 90 min.
Prijs: €65,00


Bijwerken
Wimperextensions One-by-one

Het bijwerken van de one-by-one wimperextensions gaat per tijdsblok, zodat men er thuis ook zorg voor draagt. Hoe beter je dit doet, hoe langer ze goed blijven zitten.

Enkel mogelijk als de wimperextensions al door mij geplaatst zijn.

Indien er te veel wimperextensions uitgevallen zijn door een te late nabehandeling (4-5 weken) of slechte verzorging zal het plaatsen van een geheel nieuwe set nodig zijn.

Neem telefonisch of per mail contact met mij op voor deze behandeling.

Duur: 30 min. – Prijs: €20,00
Duur: 45 min. – Prijs: €30,00
Duur: 60 min. – Prijs: €40,00Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, nieuwe behandelingen en leuke acties.