Wenkbrauwen

 


Epileren/ waxen

Het teveel aan haartjes weghalen met het pincet en eventueel wax, tot een natuurlijke wenkbrauwvorm die bij het gezicht past. Vooraf wordt met browmapping de wenkbrauw uitgetekend.

Duur: 30 min.
Prijs: €25,00


Verven

Schoonmaken van de wenkbrauwen en vervolgens een passende kleur hybride verf aanbrengen. Deze verf groeit uit de haartjes en blijft daardoor lang zichtbaar.

Duur: 20 min.
Prijs: €20,00


Browstyling

Het maken van strakke wenkbrauwen door middel van het uittekenen van de wenkbrauwen (shapen), verven, waxen, epileren en knippen.

Duur: 45 min.
Prijs: €45,00


Hennabrows

Kleuren van de wenkbrauwen met henna (dit is een natuurlijk product). De kleur blijft 4-5 weken op de wenkbrauwhaartjes en 5-14 dagen zichtbaar als schaduweffect op de huid. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen ook in vorm gebracht door shapen, waxen en epileren. Kortom een uitgebreide behandeling.

Duur: 60 min.
Prijs: €50,00


Airbrush Brows

De wenkbrauwen worden in model gebracht, waarna er een hybride verf wordt aangebracht met een airbrush apparaat. Het resultaat: mooie strakke wenkbrauwen met een zachte look!

Zou je graag willen weten hoe Permanent Make-Up Powderbrows je zullen staan? Dan is deze behandeling ideaal om een beeld te krijgen hoe dit er ongeveer bij je uit zal zien.

De kleur blijft tot 7 dagen zichtbaar op de huid en ongeveer 6 weken op de haartjes. Ook te combineren met een Browlamination.

Duur: 45 min.
Prijs: €60,00


Browlift

Een luxe verzorging voor de wenkbrauwen, ook wel browlamination genoemd die de wenkbrauw voller en strakker maakt en een soort microblading (hairstrokes) effect geeft. Dit gebeurt door middel van verschillende lotions en het plaatsen van de natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting. Blijft 4-6 weken zichtbaar. Inclusief het eventueel verwijderen van enkele haren.

Duur: 45 min.
Prijs: €45,00


Browlift & Browstyling

All-in wenkbrauwbehandeling voor super strakke wenkbrauwen met een WOW-effect. Deze behandeling bevat shapen, browlift, verven, waxen, epileren en knippen.

Duur: 90 min.
Prijs: €75,00


Browlift & Airbrush Brows

All-in wenkbrauwbehandeling voor super strakke, maar ook luchtige  wenkbrauwen met een WOW-effect. Deze behandeling bevat shapen, browlift, aanbrengen hybride verf met een airbrush apparaat, waxen, epileren en knippen.

Duur: 90 min.
Prijs: €90,00Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, nieuwe behandelingen en leuke acties.