Wenkbrauwen

 


Epileren/ waxen

Het teveel aan haartjes weghalen met het pincet en eventueel wax, tot een natuurlijke wenkbrauwvorm die bij het gezicht past. Vooraf wordt met browmapping de wenkbrauw uitgetekend.

Duur: 30 min.
Prijs: €21,50


Verven

Schoonmaken van de wenkbrauwen en vervolgens een passende kleur verf aanbrengen.

Duur: 30 min.
Prijs: €18,50


Browstyling

Het maken van strakke wenkbrauwen door middel van het uittekenen van de wenkbrauwen (shapen), verven, waxen, epileren en knippen.

Duur: 60 min.
Prijs: €40,00


Browlamination

Een luxe verzorging voor de wenkbrauwen, ook wel browlift genoemd die de wenkbrauw voller en strakker maakt en een soort microblading (hairstrokes) effect geeft. Dit gebeurt door middel van verschillende lotions en het plaatsen van de natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting. Blijft 4-6 weken zichtbaar. Inclusief het eventueel verwijderen van enkele haren.

Duur: 45 min.
Prijs: €45,00


Browlamination & Browstyling

All-in wenkbrauwbehandeling voor super strakke wenkbrauwen met een WOW-effect. Deze behandeling bevat shapen, browlift, verven, waxen, epileren en knippen.

Duur: 90 min.
Prijs: €65,00


Hennabrows

Kleuren van de wenkbrauwen met henna (dit is een natuurlijk product). De kleur blijft 4-5 weken op de wenkbrauwhaartjes en 5-14 dagen zichtbaar als schaduweffect op de huid. Dit geeft een vrij intens resultaat. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen ook in vorm gebracht door shapen, waxen en epileren. Kortom een uitgebreide behandeling.

Duur: 60 min.
Prijs: €50,00Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, nieuwe behandelingen en leuke acties.