Permanent Make-Up


Powderbrows

Powderbrows is een (semi) permanente make-up procedure met behulp van een kleine fijne naald, die uiterst fijne puntjes pigment gelijkmatig in en over de huid verspreidt met een schaduwtechniek.

Deze techniek geeft een ombre-effect dat lichter begint aan de binnenkant van de wenkbrauwen en dan geleidelijk donkerder wordt aan de staart van de wenkbrauw.

Het eindresultaat is een langdurig poederachtige, donzige finish onder de natuurlijk haartjes.

Deze techniek kan ook gebruikt worden als je de vorm iets wilt aanpassen, opvullen of als je helemaal geen haartjes meer hebt. Met deze behandeling krijgen uw wenkbrauwen een blijvend mooie kleur en vorm die bij uw gezicht passen.

Voordat deze behandeling plaats vindt krijgt u per mail een aantal documenten die u rustig thuis kunt doorlezen. Hierin staan de algemene voorwaarden en de procedure uitgelegd en waar u rekening mee moet houden vooraf en tijdens het genezingsproces.

Duur: ongeveer 4 uur
Prijs: €340,00 (Inclusief nabehandeling na 6 weken)
Aanbetaling vooraf van 50% van de prijs

 


Powderbrows Touch-up

Tijdens een touch-up behandeling van de powderbrows gaan we deze weer mooi opfrissen.
Deze behandeling dient binnen 2 jaar na het zetten van de powderbrows plaats te vinden en het bestaande pigment dient nog voldoende zichtbaar te zijn.(Let op: de bestaande powderbrows dienen door MAUDMAUD gezet te zijn)

Is dit niet voldoende zichtbaar, dan zullen de powderbrows weer geheel opnieuw gezet moeten worden inclusief nabehandeling na 6 weken.
Ben je er niet zeker van of ze nog voldoende zichtbaar zijn voor een touch-up behandeling, neem dan even contact op.

Duur: ongeveer 3 uur
Prijs: €120,00

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, nieuwe behandelingen en leuke acties.