Huidverbetering


Meet & Treat

Weet je niet hoe je je huid kunt verbeteren en welke gezichtsbehandeling geschikt is voor je huidtype? Dan is een Meet & Treat behandeling de beste optie voor je. We starten met een intake en huidanalyse en aan de hand van je huidconditie maak ik een persoonlijk behandelplan voor je, waarna er een klassieke gezichtsbehandeling uitgevoerd wordt op basis van je huidconditie. Zo kun je kennis maken met de producten die ik gebruik en kan ik je een productadvies geven met huidpaspoort. (Meet & Treat is alleen van toepassing op een gezichtsbehandeling als je voor de eerste keer komt)

Duur: 120 min.
Prijs: €70,00


Klassieke verzorging

Bij een klassieke verzorging zal ik eerst je gelaat voorzien van een reiniging met producten passend aan je huidconditie. Na een goede reiniging zal ik enkele wenkbrauw haartjes verwijderen, zodat deze weer mooi in vorm zijn. Hierna volgt een korte massage en zal ik een masker aanbrengen en is er even een momentje om heerlijk te ontspannen. Als laatste volgt er een dag en/of nachtcrème en SPF.

Duur: 60 min.
Prijs: €70,00

 


Deluxe verzorging

We starten de deluxe verzorging met een goede reiniging van je huid, waarna ik een peeling uitvoer die aangepast is aan je huidtype voor een diepe reiniging. Na deze peeling breng ik de wenkbrauwen in vorm, door het teveel aan haartjes te verwijderen met pincet. Dan zal ik een ontspannende gelaatsmassage geven met een aangepast serum. Hierna volgt een luxe masker en we sluiten af met een dag en/of nachtcrème en SPF.

Duur: 75 min.
Prijs: €90,00


Dermaplaning

Dé behandeling voor een ultieme glow!

Met behulp van een speciaal ontworpen chirurgisch mesje gaan we over de gezichtshuid schrapen, hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd.

Hiermee kunnen we de volgende punten aanpakken:
– Verwijderen van dode huidcellen
– Verwijderen van donshaartjes
– Verfijnt fijne lijntjes
– Verheldert oppervlakkige pigmentvlekken
– Bevordert de aanmaak van collageen en elastine
– Bevordert het verwijderen van onzuiverheden
– Geeft de huid een ‘glow’
– Bevordert de opname van werkstoffen die tot 60% huidverbeterend werken

Duur: 60 min.
Prijs:
€75,00

Supplement: Deze behandeling kan ook los bijgeboekt worden als supplement tijdens een Algemene gezichtsbehandeling, Peeling en of Microneedling.

Duur: 30 minuten
Prijs: €35,00

 


Mesopeel

Onze huid vernieuwt en regenereert op natuurlijke wijze elke 28 dagen, maar met de tijd en in bepaalde levensfasen wordt dit proces onregelmatig en langzamer. Deze huidveranderingen veroorzaken: acné, glans, verwijde poriën, rimpels, doffe toon, pigmentvlekken, etc.

Door de toepassing van peelings worden de bovenste huidlagen gestimuleerd en vernieuwd / verbeterd.

2 weken voor de behandeling is er een intake nodig, om te bespreken welke peeling er gedaan wordt en welke voorbehandeling nodig is.

Intake: gratis

Duur: 60 min.
Prijs:
€90,00

Kuur 5x: €450,00 (Bij een kuur krijg je korting op voor- en nabehandelingsproducten)


Mesoéclat

Huidveroudering is het proces van degradatie van de huid, geproduceerd door het onverbiddelijke verstrijken van de tijd. De huidcellen verliezen het vermogen om hun functies correct uit te voeren, waardoor de elasticiteit en flexibiliteit van de huid afnemen.

Mesoéclat is een professionele behandeling voor gezichtsveroudering. Het verjongt de huid en neutraliseert vrije radicalen. Verhoogt de helderheid van de huid en zorgt voor een betere vochtopname en huidelasticiteit.

2 weken voor de behandeling is er een intake nodig, om te bespreken welke voorbehandeling nodig is.

Intake: gratis

Duur: 60 min.
Prijs:
€130,00

Kuur 5x: €650,00 (Bij een kuur krijg je korting op voor- en nabehandelingsproducten)


Global eyecon

Werkt op globale anti-aging en anti-vermoeidheidstekenen van de oogcontour. Biedt een oplossing tegen rimpels en expressielijntjes, wallen en kringen onder de ogen, afhangende bovenste oogleden.

Global eyecon is een behandeling die in kuurvorm van 6 sessies afwisselend peeling en microneedling wordt gedaan. Voordat deze behandeling gedaan kan worden zal er eerst een intake nodig zijn.

Intake: gratis

Duur: 6x 60 min.(per behandeling)
Prijs kuur 6x: €650,00 (korting op nabehandelingsproducten)

 


Cosmelan

‘S werelds nummer 1 gepatenteerde depigmentatie behandeling!

De Cosmelan behandeling van Mesoestetic bevat een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid, die op alle fasen van het hyperpigmentatieproces inwerken om bestaande hyperpigmentaties (teveel aan pigment) volledig te elimineren, waardoor zowel hun terugkeer als het verschijnen van nieuwe donkere vlekken wordt voorkomen.

Indien deze behandeling in combinatie met de juiste thuisverzorging wordt gecombineerd zullen de resultaten verlengt worden. Dit behandeltraject vergt veel inzet van de klant zelf om tot het juiste resultaat te komen en dit te blijven behouden.

Voordat deze behandeling ingezet zal worden, zal er eerst een intake plaatsvinden om alle (contra)indicaties en het volledige traject te bespreken. Indien deze behandeling om wat voor een reden dan ook niet zou kunnen, zijn er andere behandelopties mogelijk om hyperpigmentatie te verminderen.

Intake: gratis

Duur: Salonbehandeling 1x 60 min. – Thuisbehandeling 6 maanden 3x per dag 
Prijs:
Vanaf €700,00 (Gratis producten t.w.v. €107,00 en korting op producten gerelateerd aan deze behandeling gedurende het traject)

Traject: Het gehele traject van Cosmelan duurt 6 maanden, tijdens dit behandeltraject krijgt u persoonlijke begeleiding en worden gedurende deze periode nieuwe afspraken gemaakt om naar de salon te komen, om de voortgang van de behandeling te bespreken.


Salon Hammam

Even helemaal wegdromen tijdens dit Oosters ritueel, door het reinigen van lichaam en geest. Deze behandeling kan als een zintuiglijke belevenis ervaren worden met een totale ontspanning.

De behandeling start met een warm geurend voetenbad, waarbij u een heerlijk kopje thee krijgt aangeboden.

Hierna neemt u plaats op de verwarmde wellnessbank, waarbij uw lichaam wordt omhuld met warme doeken om de poriën te openen.

Dan volgt er een scrub op maat gemaakt naar uw wens, waarmee de dode huidcellen worden verwijderd en de doorbloeding stimuleert.

Na de scrub volgt een ware sensatie van zeepbellen en schuim over uw lichaam. Deze worden gemaakt met een traditionele zeepzak (Torba) en speciale olijfolie zeep die de huid voedt en een heerlijk zacht gevoel geeft.

Nadat de zeep van uw lichaam is verwijderd wordt er een lava/ kleipakking van Ghassoul of ook wel Rassoul genoemd aangebracht die een verzorgend effect heeft op en in de huid.

We sluiten deze behandeling af met een korte ontspannende massage.

Prijs: €100,- (Een kant van het lichaam, keuze uit voor- of achterzijde)
Duur: 90 minuten

Prijs: €150,- (het gehele lichaam, voor- én achterzijde)
Duur: 120 minuten

Let op: Neem naar deze behandeling een bikini (géén badpak) of zwembroek (géén lange pijpen) mee. Indien u dit niet heeft trek ondergoed aan dat nat mag worden en neem een extra set ondergoed mee voor na de behandeling.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, nieuwe behandelingen en leuke acties.